logo
Exclusive klubtagság

A Belvárosi Kulturális Szalon Klub olyan baráti kör, melynek keretein belül remek társaságban egyedi kulturális élményeket élhet meg itthon és külföldön. Exkluzív programjainkon természettudósok, művészettörténészek, művészek, különleges egyéniségek, szórakoztató, karizmatikus személyiségek kalauzolnak bennünket. A programok szervezésénél a legrangosabb európai kulturális eseményekre építünk, és különös figyelmet fordítunk a legkényelmesebb szállodák, a legjobb éttermek lefoglalására, a helyszíneken sorban állás nélküli bejutásra. A kulturális programokra felkészítő, bevezető előadásokkal, kiállítások esetén tárlatvezetéssel készülünk. A meghirdetett programokon való részvétel egy része ingyenes, egy részük díja a tagsági díjon felül fizetendő.

A 2018-as éves tagság bevezetésként lehetőséget biztosít minden nyilvánosan meghirdetett szalonrendezvényünkön való ingyenes részvételre. Klubtagként az általunk szervezett összes szalonrendezvényről elsőként, a hivatalos meghirdetés előtt 48 órával értesül, részvételi szándékát csupán regisztrációval kell jeleznie a szalon weboldalán, de kérjük, ügyeljen arra, hogy helyét kizárólag a regisztrációval biztosítja.

A szalonesteken túl kizárólag a klubtagok részére különleges programokat szervezünk.

A Belvárosi Kulturális Szalon Klub tagjainak száma korlátozott, ezért kizárólag az általunk jóváhagyott jelentkezők számára, illetve meghívásos alapon, dedikált partnereinknek elérhető.

A tagsági díjat úgy állapítottuk meg, hogy az ne rójon aránytalan terhet senkire, de lehetővé tegye az igazán minőségi programok megszervezését. A klubtagság éves díja 100 000 forint, a páros klubtagság 180 000 forintba kerül.

A kártya nem átruházható.

Az elkészült kártyákat a megadott címre postázzuk.

Hisszük, hogy az együttlétek vendégeink számára is legalább akkora örömöt jelentenek majd, mint nekünk, a klub megálmodóinak, és reméljük, olyan közösséget építünk, melyhez érdemes tartozni és a programokon való részvétellel maradandó élményekkel fogunk mindannyian gazdagodni.

A vásárláshoz jelentkezz be vagy regisztrálj.